Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020
x

ΠΑΠΠΑΣ: ΤΟ GREXIT ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης δήλωσε από τους Δελφούς πως «η Ελλάδα οφείλει να είναι στην πρώτη ταχύτητα της Ευρώπης»

Κατηγορηματική απάντηση στις φωνές πρώην κυβερνώντων που επανέφεραν το θέμα του Grexit από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, επισημαίνοντας ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα αφού, όπως είπε, αυτό είναι ερώτημα του παρελθόντος.

Το ερώτημα έχει απαντηθεί και είναι «μένουμε Ευρώπη», και συμφώνησε απόλυτα με τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος σε προηγούμενη συνεδρία ανάφερε ότι η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να είναι στην πρώτη ταχύτητα της Ευρώπης.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Σχοινά», είπε ο κ. Παππάς και ανάφερε ότι «η Ελλάδα οφείλει να είναι στην πρώτη ταχύτητα της Ευρώπης».

«Βέβαια το «μένουμε Ευρώπη δεν είναι αρκετό», ανάφερε ο κ. Παππάς γιατί, όπως εξήγησε, αν μείνουμε σ' αυτή την αρχική διαπίστωση, είναι σαν να αφήνουμε την Ευρώπη ως έχει. Το σημαντικό είναι να δούμε τι πήγε στραβά στην Ευρώπη, επισήμανε και προσέθεσε πως είναι ευκαιρία «να δούμε με ψυχραιμία το παρελθόν και μακριά από κομματικά πάθη στο πλαίσια ενός δημιουργικού διαλόγου», σημειώνοντας ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει την πολυτέλεια να αυξάνει κατά 10 δισ. ευρώ κάθε χρόνο το δημόσιο χρέος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ