Σάββατο 6 Μαρτίου 2021
x

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ

Να με καλέσει να του αναλύσω με αδιάσειστα στοιχεία πως ένας απολύτως αθώος άνθρωπος μπορεί να στοχοποιηθεί, τονίζει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Βουλή για την υπόθεση Novartis δίνει με σχόλιό του ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, υποστηρίζοντας, για μία ακόμη φορά, την αθωότητά του.

«Ο Πρωθυπουργός κ.Αλ.Τσίπρας  στην χθεσινή του ομιλία στην Βουλή  αναφέρθηκε και στο δικό μου όνομα. Θα τον παρακαλούσα ειλικρινά, να με καλέσει μία ημέρα στο Γραφείο του, να του αναλύσω με αδιάσειστα στοιχεία πως ακριβώς ένας απολύτως ΑΘΩΟΣ άνθρωπος, που σε όλη του την ζωή αγωνίσθηκε για ιδανικά και αξίες και ύψωσε την Ελληνική Σημαία σε όλες τις χώρες του κόσμου και με μηδενικά περιουσιακά στοιχεία, μπορεί να στοχοποιηθεί για ευνόητους λόγους, να σπιλωθεί και να ενοχοποιηθεί χωρίς κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο», τονίζει ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Ο κ. Τσίπρας, κάνοντας περιληπτική αναδρομή σε σκάνδαλα που έχουν απασχολήσει την πολιτική ζωή της χώρας κατά το παρελθόν, είπε: «Δικό τους δημιούργημα ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, όπως και το παραδικαστικό σύστημα, όπως και η διαπλοκή με τα ΜΜΕ, όπως και οι κουμπάροι. Δικό τους ο Τσοχατζόπουλος, ο Χριστοφοράκος, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος, ο Παπαγεωργόπουλος, ο Παπαντωνίου και οι 10 Παπασταύρου. Δικά τους επίσης τα υποβρύχια, η Siemens, τα μαύρα ταμεία, οι off shore, τα αδήλωτα του πόθεν έσχες, τα θαλασσοδάνεια των 400 εκατομμυρίων. Δικά τους τα ξεχασμένα στικάκια και τα δάνεια μπαλόνια. Δική τους τώρα και η Νοβάρτις».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ