Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
x

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΠ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ

Δήλωση του τέως δημάρχου για την απόφαση του Αρείου Πάγου να απορρίψει την αίτηση αναίρεσης για την υπόθεση της υπεξαίρεσης.

Για απόφαση σκοπιμότητας έκανε λόγο ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σχετικά με την απόρριψη της αίτησης αναίρεσής του από τον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της υπεξαίρεσης.

Σε ανακοίνωσή του ο τέως δήμαρχος επαναλαμβάνει ότι «τον επέλεξαν ως εξιλαστήριο θύμα και ως αποδιοπομπαίο τράγο». Ο κ. Παπαγεωργοπουλος σημειώνει ότι ήταν μια απολύτως θεμελιωμένη αναίρεση που κατέθεσε το 2015 ενώ η απόφαση απόρριψης βγήκε το 2018.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του με όλα τα νόμιμα μέσα μέχρι την τελική του δικαίωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παπαγεωργόπουλου

Μετά από μία πρωτοφανή κυοφορία τριών ετών και δύο μηνών ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αναίρεσή μου, μια απολύτως θεμελιωμένη αναίρεση που κατέθεσα την 5-2-2015(!), εκδικάστηκε την 16-11-2016(!) και η απόρριψή της βγήκε  στις  29-3-2018! Παραμονές Πάσχα.....

Δεν μου έδωσαν άλλη μία ευκαιρία, δεν αποφάσισαν επανάληψη της δίκης, παρά το ότι η εναντίον μου τελείως άδικη απόφαση του 5μελούς Εφετείου  ελήφθη με οριακή πλειοψηφία 3-2! Δύο Εφέτες είχαν ψηφίσει ότι είμαι απολύτως ΑΘΩΟΣ!

Αν οι δύο αυτοί Εφέτες είχαν κληρωθεί στην πρώτη δίκη μου ενώπιον του 3μελούς Εφετείου θα ήμουν εξ αρχής ΑΘΩΟΣ!!!

Είναι φανερό ότι είναι μία απόφαση σκοπιμότητας.

Είναι φανερό ότι πολιτικοί παράγοντες με επέλεξαν ως εξιλαστήριο θύμα, ως αποδιοπομπαίο τράγο, παρά την κρυστάλλινη διαδρομή μου και από τους αθλητικούς και από τους πολιτικούς και από τους αυτοδιοικητικούς στίβους.

Με επέλεξαν παρά την παντελή έλλειψη μαρτυρικών εναντίον μου καταθέσεων, παρά την έλλειψη έστω και ενός αποδεικτικού εναντίον μου στοιχείου. Όποιος έχει το παραμικρό ας το αναφέρει δημοσίως...

Με επέλεξαν παρά το ότι με Εισαγγελική εντολή έγινε έλεγχος των ελάχιστων περιουσιακών μου στοιχείων και Δικαστική Πραγματογνωμοσύνη κατέληξε στο ότι τα οικονομικά μου είναι κρυστάλλινα και δεν έχω ούτε βίλες, ούτε σκάφη, ούτε  καταθέσεις στο εξωτερικό,  ούτε off shore εταιρείες, ούτε τίποτε. Όποιος έχει το παραμικρό  αντίθετο στοιχείο ας το καταθέσει δημοσίως...

Θέλω να δηλώσω, ότι θα  συνεχίσω τον αγώνα  μου με όλα τα νόμιμα μέσα  μέχρι την τελική δικαίωση,  για να προστατεύσω το όνομά μου, την ιστορία μου, την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά και το έργο μου ως Βουλευτού, Υπουργού και Δημάρχου, ένα έργο που το χαίρονται κάθε μέρα όλοι οι Ελληνες, όλοι οι Θεσσαλονικείς.                
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ