Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
x

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

«Το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, γιατί όλες οι ομάδες βελτιώθηκαν τον τελευταίο χρόνο», είπε ο διεθνής στόπερ του Αμβούργου

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Champions League, τη ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στη Μπενφίκα αλλά και το καινούργιο ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής στόπερ του Αμβούργου:

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Είμαι τραυματίας, διανύω περίοδο αποθεραπείας και προσπαθώ να επανέλθω στους αγωνιστικούς χώρους. Ο στόχος μου είναι να γίνω καλά και να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό στην ενεργό δράση».

Για τη ρεβάνς με την Μπενφίκα: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην πρόκριση κόντρα στην Μπενφίκα. Ελπίζω να καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους του Champions League, θα είναι πολύ σημαντικό αυτό και για την ομάδα, αλλά και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Θα είναι δύσκολο, βέβαια, γιατί στο πρώτο παιχνίδι, είδαμε, ότι δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, αλλά ήταν πάρα καλό το τελικό αποτέλεσμα που πήρε ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι με λίγη τύχη και με μία καλή εμφάνιση να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους».

Για το εάν περίμενε την μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Όταν είδα την κλήρωση δεν το πίστευα και πολύ. Οι εμφανίσεις του, όμως, έδειξαν την αξία του. Με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, πλέον, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ένα πολύ καλό σύνολο. Φαίνεται ότι είναι ομάδα, όπως λέμε στο ποδόσφαιρο, μπορεί να κερδίσει τον καθένα και εύχομαι να το κάνει».

Για το νέο ελληνικό πρωτάθλημα: «Το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, γιατί όλες οι ομάδες βελτιώθηκαν τον τελευταίο χρόνο. Βλέπουμε μία άνοδο. Αυτό φαίνεται και από τις ομάδες που είναι κοντά, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που θέλουν να μπουν στους ομίλους του Champions League. Μακάρι να τα καταφέρουν».

Για τον Μεργκίμ Μαβράι: «Είναι μία πολύ καλή προσθήκη, είναι έμπειρος, παίζει στην Εθνική Αλβανίας εδώ και χρόνια, έχει και εμπειρία από το γερμανικό πρωτάθλημα. Είναι τρομερή προσθήκη για την ομάδα του Άρη και είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γνωρίζει ποδόσφαιρο, είναι πολύ δυνατός στις μονομαχίες και είναι έμπειρος. Εύκολα θα ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα διακριθεί. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό.
Ως χαρακτήρας είναι πολύ καλό παιδί. Ήπιων τόνων. Δουλεύει πολύ. Εκπλήσσομαι που επιλέγει το ελληνικό πρωτάθλημα. Για να ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα θα του έγινε προφανώς μία πολύ καλή πρόταση. Πάντως είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ