Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ

Η δήλωσή του βουλευτή ήρθε ως απάντηση σε ερώτηση του Χρήστου Σπίρτζη, για το αν η Αστυνομία έχει δικαίωμα να ξεβρακώνει τους πολίτες

Την άποψη ότι η αστυνομία μπορεί να ξεβρακώνει τους μπαχαλάκηδες εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, αναφερόμενος στις πρόσφατες καταγγελίες περί αστυνομικής βίας.

Η δήλωσή του αυτή ήρθε ως απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, για το αν η Αστυνομία έχει δικαίωμα να ξεβρακώνει τους πολίτες.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24», ο πρώην δημοσιογράφος εκτίμησε ότι «αν είναι μπαχαλάκηδες, βεβαίως και μπορείς να τους ξεβρακώσεις» (σ.σ. κατά την προσαγωγή τους). «Διότι εμποδίζουν την ελεύθερη έκφραση. Εμποδίζουν την ελευθερία τη δική σας και τη δική μου» έσπευσε να προσθέσει.

Απευθυνόμενος δε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη, ο κ. Παπαδημητρίου επεσήμανε τα εξής:

«Το μόνο που προσπαθείτε να κερδίσετε είναι τους ανθρώπους που δυστυχώς ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι αν δεν βάλουμε λίγη τάξη σε αυτό τον τόπο, δεν θα μπορέσουν ούτε δουλειές να βρουν ούτε να πάμε παρακάτω ούτε να ξαναχτίσουμε τη χώρα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ