Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΐΔΗΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «ήταν αναφαίρετο δικαίωμα του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει στην πορεία για το Πολυτεχνείο»

 «Αυτά που έκανε ο Χρυσοχοΐδης, έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος σχολιάζοντας το σχέδιο που εφάρμοσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει πολλά περισσότερα και δεν τα κάναμε» ανέφερε ο κ. Παπαχριστόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό Status της Θεσσαλονίκης.

«Έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς αυτά. Παρά το ότι έγινα αγριότητες σε επίπεδο ατομικό. Μπήκαν στα δικαστήρια και τους βαράγανε» σημείωσε ο βουλευτής.

Αναφορικά με τα ευρήματα της αστυνομίας στην πρόσφατη επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Παπαχριστόπουλος αναρωτήθηκε αν είναι «όπλα» αυτά που βρέθηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δηλαδή τα κοντάρια και τα μπουκάλια.

Επιπλέον, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «ήταν αναφαίρετο δικαίωμα του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει στην πορεία για το Πολυτεχνείο», τονίζοντας όμως, «ότι η πορεία δεν ήταν αντικυβερνητική, αλλά είχε σκοπό να τιμήσει τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ