Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
x

ΠΑΟΚ: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΑΚΠΟΜ

Στην Αγγλία λένε ότι η Γουέστ Χαμ τον θέλει και έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του καθώς και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στο Λονδίνο

Κρούση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ φέρεται να έχει ήδη κάνει η Γουέστ Χαμ. Όπως αναφέρει ο βρετανός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Ορστέιν, και το καλοκαίρι τα "σφυριά" προσπάθησαν να αποκτήσουν τον πρώην επιθετικό της Άρσεναλ, ωστόσο αυτό δεν έγινε γιατί ο Άκπομ περίμενε την πρόκριση του Δικεφάλου στο Champions League.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Γουέστ Χαμ δεν είναι η μόνη που διεκδικεί τον Άγγλο φορ του ΠΑΟΚ καθώς ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Γαλλία από τη Ρεμς αλλά και τη Γερμανία από την Κολωνία. Ωστόσο έχει το προβάδισμα καθώς ο Άκπομ θέλει να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι χρειάζεται έναν ακόμη επιθετικό για συμπαραστάτη του Σεμπαστιάν Αλέ, αφού ο Αλμπιάν Αγέτι δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής με τις ικανότητές του και ο Άκπομ που γνωρίζει το πρωτάθλημα έχει πολλά να αποδείξει και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ