Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
x

ΠΑΟΚ: ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΛΕΒΕΚ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ Ο ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ (VIDEO)

ΟΙ Τζάλμα Κάμπος και Δημήτρης Λημνιός που τις προηγούμενες μέρες συνέχισαν θεραπείες παρά το ρεπό της ομάδας, ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα

Η Τετάρτη ήταν κάτι σαν μέρα προσαρμογής για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε στους παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Από την Πέμπτη, όμως, οι ρυθμοί ανεβαίνουν έστω και χωρίς τους διεθνείς που απουσιάζουν.

Το ρόλο των… αντικαταστατών τους στο πρόγραμμα της προπόνησης (δείτε εδώ) είχαν έξι παίκτες της Κ20 που πήραν μια «ιδέα» από τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου», δούλεψαν σε τακτικά κομμάτια μέσα από παιχνίδια 9 εναντίον 9 με τζόκερ, 6 εναντίον 6 με δύο τζόκερ και στο τέλος με κανονικό δίτερμα.

Οι Τζάλμα Κάμπος και Δημήτρης Λημνιός που τις προηγούμενες μέρες συνέχισαν θεραπείες παρά το ρεπό της ομάδας, ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ο Ντόριαν Λεβέκ μπήκε σε κομμάτι της προπόνησης με την ομάδα, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας για προληπτικούς λόγους έκανε ατομικό λόγω μιας ενόχλησης στο ισχίο.

Αύριο, οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» θα προπονηθούν στις 10:00 και στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ