Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΑΟΚ: Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, ΕΙΣΤΕ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ

Οι οδηγίες της ασπρόμαυρης ΠΑΕ προς τους φιλάθλους για την αποψινή μεγάλη αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Άγιαξ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ ξεκινά απόψε με τους φίλους του Δικεφάλου να μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Άγιαξ.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξή του και ζητάει από εκείνους να προστατέψουν το «σπίτι» τους, παραθέτοντας συγκεκριμένες οδηγίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

O κόσμος του ΠΑΟΚ, εσείς που κάνατε sold out και τα εισιτήρια διαρκείας πριν καν φτάσουμε στο πρώτο ματς της σεζόν, είστε η κινητήρια δύναμη του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να φτάσει στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή σας, τη φωνή σας, την εμπιστοσύνη σας και τη συμβολή σας ώστε όλα να κυλήσουν όπως αρμόζει στο σύλλογο.

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μην καταφεύγετε στη ρίψη αντικειμένων, στο άναμμα πυρσών και βεγγαλικών, στην επίδειξη πανό με υβριστικά ή ρατσιστικά συνθήματα, όπως και με πολιτικά μηνύματα. Τα διαζώματα και οι σκάλες σε κάθε θύρα πρέπει να μείνουν κενά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενημερώνουμε πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:00.

Για την αναμέτρηση δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό του ΠΑΟΚ, για την παραλαβή εισιτηρίων διαρκείας αλλά και για την εκτύπωση απλών εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί μέσω internet.

Το πάρκινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου είναι δεσμευμένο για τις ανάγκες της UEFA και της τηλεοπτικής μετάδοσης και για το λόγο αυτό θα λειτουργήσουν τα σχολεία απέναντι από το γήπεδο για τους κατόχους κάρτας πάρκινγκ.

Σας ευχαριστούμε που συμβάλλετε στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ