Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
x

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ 1Ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θοδωρής Ζαγοράκης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης μοίρασαν δώρα στα παιδιά, υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, καθώς πάνω από 3.000 άτομα παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis, στη Θεσσαλονίκη.

«Μετά την επιτυχία του, το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού εξελίσσεται πλέον σε θεσμό και προγραμματίζει ήδη την επόμενη διοργάνωσή του με ακόμη πιο επίκαιρο και εμπλουτισμένο περιεχόμενο και εκδηλώσεις», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν γονείς και παιδιά, οι οποίοι από τις 10:00-17:00 κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Noesis, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για όλες τις δράσεις, που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ».

Θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner και πολλά άλλα γεγονότα, που εξελίσσονταν ταυτόχρονα, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παιδιών.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Ιωάννα Λίλη για τους μεγάλους και ο Τιμολέων Τιραμόλας για τα παιδιά, ενώ συμμετείχαν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οι οποίοι μοίρασαν δώρα στα παιδιά, υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους τους.

Παρούσες ήταν και οι παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, καθώς και πολλές Σχολές Χορού, οι οποίες εντυπωσίασαν με τις παραστάσεις τους και καθήλωσαν γονείς και παιδιά.

Στόχος του μη κερδοσκοπικού 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μεγάλος Χορηγός του μη κερδοσκοπικού 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού ήταν η φαρμακοβιομηχανία Intermed.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Andrianoupoleos Pharmacy.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ