Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021
x

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 RAPID TESTS ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και πραγματοποίησε πάνω από 200 τεστ για τον κορωνοϊό.

Στη διενέργεια rapid tests ανίχνευσης της νόσου Covid-19 στους εργαζόμενους προχώρησε σήμερα η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από τις 09:00 έως τις 15:15, στα κεντρικά γραφεία της ΥΠΑ που στεγάζονται στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού (ΚΕΠΑΘΜ), πραγματοποίησε πάνω από 200 τεστ άμεσων αποτελεσμάτων (Rapid test).

Μετά την ολοκλήρωση της διενέργειας των ελέγχων ο Διοικητής της ΥΠΑ κύριος Γεώργιος Ι. Δριτσάκος τόνισε: «Τα αυξημένα μέτρα προστασίας που λαμβάνουμε έχουν ως στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας εν μέσω πανδημίας. Με γνώμονα την ασφάλεια των υπαλλήλων, των επιβατών και των πολιτών τηρούμε ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας. Εκ μέρους των εργαζομένων, ευχαριστώ θερμά την Πολιτική Προστασία καθώς και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και τον πρόεδρο του κύριο Παναγιώτη Αρκουμανέα για την συνεργασία και την προσπάθεια που έκαναν για να κυλήσει ομαλά και αποτελεσματικά η όλη διαδικασία». 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ