Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
x

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ 50ΟΥ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ (ΦΩΤΟ)

Τι λέει στη Voria.gr για την 50ή διοργάνωση του Ράλλυ της Διεθνούς Έκθεσης ο «πιλότος» από τη Θεσσαλονίκη, Σωκράτης Τσολακίδης

Έτοιμος για το 50ό Ράλλυ ΔΕΘ δηλώνει ο Σωκράτης Τσολακίδης ο οποίος αγωνίζεται σήμερα στον ιστορικό θεσμό, με τη στήριξη της Voria.gr.

«Όταν πρόκειται για το ράλλυ της ΔΕΘ είμαι πάντα έτοιμος γιατί είναι στην πόλη μου. Νιώθω πολύ όμορφα, έχει πολύ καλό καιρό και πιστεύω θα πάμε καλά. Θα κινηθούμε γρήγορα, θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος και θα πάμε μια χαρά», τόνισε μιλώντας στη Voria.gr.

Ο κ. Τσολακίδης έχει κερδίσει σε τρία ράλλυ ΔΕΘ ενώ έχει συμμετάσχει συνολικά επτά φορές στη διοργάνωση.

Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν σταματάει να ασχολείται αγωνιστικά με το αυτοκίνητο καθώς έχει πάθος με αυτό ενώ επισημαίνει ότι το Ράλλυ της ΔΕΘ είναι από τις καλύτερες διοργανώσεις της Ελλάδας.Συνοδηγός του Σωκράτη Τσολακίδη είναι ο 58χρονος Χάρης Δήμος.

Σήμερα οι αθλητές θα περάσουν τεχνικό έλεγχο στη νότια Πύλη της ΔΕΘ και θα εκκινήσουν από το ίδιο σημείο με στόχο να καταφέρουν αλώβητοι ένα μεγάλο Λιβάδι-Πετροκέρασα 19.70 χλμ. και έναν κλασικό Χολομώντα 23.20 χλμ. μέχρι να «δουν» το parc ferme στην κεντρική πλατεία του Πολυγύρου.