Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑ:ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΞΕΠΛΥΜΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ» ΑΠΟ ΖΕΡΒΑ

«Μήπως πρόκειται να πάρει σειρά στο "ξέπλυμα" ο έτερος καταδικασμένος Ψωμιάδης;», διερωτάται σκωπτικά η Οργάνωση Πανεπιστημιακών ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Την έντονη ανησυχία της για την «οργανωμένη προσπάθεια αναβίωσης του αμαρτωλού καθεστώτος της πιο συντηρητικής και "βαθιάς" δεξιάς στην πόλη, με αιχμή του δόρατος τον δήμο Θεσσαλονίκης και τη Δημοτική Τηλεόραση», εκφράζει η Οργάνωση Πανεπιστημιακών ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, καταδικάζοντας «απερίφραστα τη θλιβερή επιχείρηση "ξεπλύματος" του τελεσίδικα καταδικασμένου πρώην δημάρχου, Β. Παπαγεωργόπουλου, από τον σημερινό δήμαρχο, Κ. Ζέρβα».

«Τα γεγονότα είναι γνωστά: με πρόσχημα μια εκπομπή της TV100, δήθεν «περί δικαιοσύνης», παγιδεύθηκαν και εξαπατήθηκαν γνωστοί καθηγητές Πανεπιστημίου και έγκριτοι νομικοί, για να μιλήσει και να «ξεπλυθεί» ο κ. Παπαγεωργόπουλος. Δηλαδή ο δήμαρχος που καταδικάστηκε, μαζί με τους συνεργάτες του, για τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έκλεψαν και που μέχρι και σήμερα ακόμη τα πληρώνουμε όλοι οι δημότες, αναφέρει η Οργάνωση και συμπληρώνει:

«Στο διάστημα που μεσολάβησε από την εκπομπή δεν υπήρξε καμία δήλωση από τη μεριά της διοίκησης του Δήμου. Αντίθετα φαίνεται ότι οι ενέργειες όπως αυτή επικροτούνται. Αναρωτιόμαστε λοιπόν ποια θα είναι η συνέχεια. Μήπως πρόκειται να πάρει σειρά στο «ξέπλυμα» ο έτερος καταδικασμένος, ο πρώην νομάρχης Π. Ψωμιάδης;»

» Αποκλειστικά υπεύθυνος για την αντιδημοκρατική αυτή κατρακύλα είναι ο κ. Ζέρβας, που αποφάσισε να μαζέψει γύρω του τα «ορφανά» του «συστήματος» Παπαγεωργόπουλου. Όμως, τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης δεν είναι τσιφλίκι του κ. Ζέρβα, διότι τα χρηματοδοτούμε αδρά όλοι οι δημότες με τις δημοτικές εισφορές και τα τέλη που πληρώνουμε άοκνα.

» Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Θεσσαλονίκης, ανεξαρτήτως πολιτικής και κομματικής προτίμησης, να αντιταχθούν αποφασιστικά στις ανήθικες μεθοδεύσεις του δημάρχου και στην επιχειρούμενη παλινόρθωση του φαύλου παλαιού καθεστώτος, που είναι οριστικά καταδικασμένο στα Δικαστήρια και κυρίως στη συνείδηση των πολιτών».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ