Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
x

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η «πράσινη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στη μάχη για την καταπολέμηση του ιού.

Ειδικές μάσκες προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό λανσάρει ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» ενημέρωσε πως οι νέες μάσκες (100% βαμβακερές) που θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα (πράσινο, λευκό, μαύρο με τριφύλλια) θα διατίθενται από σήμερα μέσω του e-shop στην τιμή των 3 ευρώ η καθεμία, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη μάχη για την καταπολέμηση του ιού σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και τη διεθνή καμπάνια «Supporter of each other».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ:

«Η πανδημία του κορονοϊού δημιούργησε -μεταξύ πολλών άλλων- την αναγκαιότητα της χρήσης μασκών προσώπου σε ό,τι αφορά την παραμονή μας σε κλειστούς χώρους όπου βρίσκονται και άλλα άτομα. Στην προσπάθεια να βοηθήσει την προσπάθεια μη εξάπλωσης του ιού αλλά και να συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη τη διάθεση μασκών προσώπου, ειδικά σχεδιασμένες για τους φίλους του Τριφυλλιού.

Η διάθεση θα γίνει μέσω του e-shop της ΠΑΕ (https://paofc.gr/pc/athlitiki-moda/andrika-athlitiki-moda/%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%82/), της boutique (Πανεπιστημίου 58, Ομόνοια) καθώς και του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων αθλητικών ειδών της Kappa.

Η μάσκα είναι απο 100% βαμβάκι και διατίθεται σε τρία χρώματα (πράσινο, λευκό, μαύρο), τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Το κόστος της μάσκας θα είναι 3 ευρώ. Το πιο σημαντικό απ' όλα, όμως, είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη μάχη για την καταπολέμηση του COVID-19.

Η ενέργεια υποστηρίζεται από την εφαρμογή για κινητά Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ και τη διεθνή καμπάνια του EFDN #SupporterOfEachOther.

Παίρνουμε τα μέτρα μας, μένουμε ασφαλείς, έχουμε παντού μαζί μας τον Παναθηναϊκό!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ