Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
x

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΣΗΜΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ

Οι «κιτρινόμαυροι» υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με την Ένωση ενισχύοντας έτσι τον αγώνα κατά του λαθρεμπορίου και των παράνομων πράξεων.

Την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Ένωση Σηματούχων Εταιρειών (ΕΣΗΜΕΤ) σχετικά με το σήμα του συλλόγου και ό,τι αυτό συνεπάγεται κατά του λαθρεμπορίου και παράνομων πράξεων, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι «κιτρινόμαυροι»:

«Η ΠΑΕ Άρης και η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών (ΕΣΗΜΕΤ), τον οργανισμό που σκοπό έχει την προστασία των δικαιωμάτων των νόμιμων δικαιούχων και παραγωγών των αυθεντικών προϊόντων, συνεργάζονται με σκοπό την προστασία των ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων (λογότυπο και προϊόντα) της ΠΑΕ Άρης από αθέμιτες πρακτικές και την καταπολέμηση του εμπορίου προϊόντων απομίμησης/αντιγραφής/παραποίησης του λαθρεμπορίου και της πειρατείας.

Τα δύο μέρη προέβησαν σε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με σκοπό τη συμμετοχή της ΠΑΕ Άρης σε εκπαιδευτικά προγράμματα σε αρμόδιους κρατικούς φορείς, αλλά και την υποστήριξή τους με κάθε δυνατή ενέργεια για την αντιμετώπιση πώλησης των προϊόντων απομίμησης/αντιγραφής/παραποίησης, αλλά και κάθε άλλη ενέργεια που θα βοηθήσει την ΠΑΕ Άρης στην Εμπορική Ανάπτυξη.

Η δημιουργία απομιμητικών/παραποιημένων προϊόντων με το λογότυπό μας είναι μια ιδιωτική συμπεριφορά μεταξύ ιδιωτών μέσα από την οποία ο παραβάτης κάνει παράνομη χρήση του Εμπορικού Σήματος του Άρη και όπως αυτά νοούνται, τα οποία αποτελούν ιδιωτικά εμπορικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας μας.

Από την παράνομη πράξη αυτή απορρέουν απαιτήσεις/ζημίες που βλάπτουν την ΠΑΕ Άρης.

Η ΠΑΕ Άρης έχοντας σαφή γραμμή για την πάταξη του φαινομένου πώλησης προϊόντων «μαϊμού» υιοθετεί το πρόγραμμα ιχνηλασιμότητας της ΕΣΗΜΕΤ το IPTrucker, που σκοπό έχει την καταπολέμηση των «μαϊμού» προϊόντων, αλλά και του IPTRUSTMARK για την αξιοπιστία πώλησης των αυθεντικών προϊόντων μας. Οι σημάνσεις δίνονται αποκλειστικά από την ΕΣΗΜΕΤ.

Η ΠΑΕ Άρης προασπίζει τα εμπορικά της συμφέροντα και καλεί τους φιλάθλους να απέχουν από την απόκτηση παράνομων και απομιμητικών «μαϊμού» προϊόντων και να αγοράζουν μόνο αυθεντικά από την ARIS F.C. Boutique και το επίσημο e-shop https://arisfc.com.gr/index.php/gr/shop».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ