Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021
x

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ BAN

Οι «κιτρινόμαυροι» καταφέρονται κατά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΠΑΕ δεν φέρει ευθύνη για το απαγορευτικό στις μεταγραφές.

Την ΕΠΟ «δείχνει» ως υπεύθυνη για το ban, το οποίο επιβλήθηκε στην ΠΑΕ, τον περασμένο Ιανουάριο, η ΠΑΕ Άρης, με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν ότι θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, εάν διαπιστωθεί ότι στελέχη της Ομοσπονδίας, ενήργησαν με δόλο.

Η ανακοίνωση:


«Εξ’ αρχής η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έφερε -και δεν φέρει- ουδεμία ευθύνη για το ban, που της επιβλήθηκε από τη FIFA, αναφορικά με τις υποθέσεις των πρώην ποδοσφαιριστών, που προσέφυγαν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Αυτό είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο.

Καθώς το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται, χάρη στις ενέργειες της ΠΑΕ και της νομικής της υπηρεσίας, αποδεικνύεται ότι μια σειρά αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών της ΕΠΟ, με ενδεχόμενο δόλο, έφεραν την ΠΑΕ προ τετελεσμένων αποφάσεων, που καλείται τώρα να ανατρέψει.

Για παράδειγμα, ενώ η FIFA ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο την ΕΠΟ πως η υπόθεση αφορά τη νυν ΠΑΕ, η ΕΠΟ ποτέ δεν μας κοινοποίησε το έγγραφο, ώστε να ενεργήσουμε άμεσα. Σημειωτέον, η ΕΠΟ μάς είχε κοινοποιήσει απόφαση πριν την επίσημη ως άνω ενημέρωση της FIFA.

Αυτό είναι ένα μόνο περιστατικό…

Δεν ξέρουμε αν ήταν σε γνώση ή όχι του προέδρου, κ. Γραμμένου, είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι οι κ.κ. Δέδες, Δαβάκης και Μπάρτζης, ενώ το γνώριζαν, είτε το... αμέλησαν, είτε λειτούργησαν με ενδεχόμενο δόλο.

Η υπόθεση θα έχει συνέχεια… Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστώσει αν πράγματι υπάρχει δόλος εκ μέρους τους διότι ο Σύλλογος υπέστη ζημιά για την οποία κάποιοι θα λογοδοτήσουν.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ αποτιμά τη ζημιά και θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπεύθυνου για ποινικές και αστικές ευθύνες».
.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ