Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ (VIDEO)

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» υπογράμμισε πως οι παίκτες των «πρασίνων» θα πρέπει να κάνουν ελεύθερα το παιχνίδι τους κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Την άποψή του πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους αύριο κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα play-off του Europa League καθώς «έχουν περισσότερα να κερδίσουν παρά να χάσουν» εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού»:

-Για το πως σκέφτεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό: «Πριν το πρώτο παιχνίδι ήμουν πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Φάνηκε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και ο λόγος που ήρθε αυτό το σκορ είναι η απογοήτευσή μας για το γκολ που δεχθήκαμε. Μετά το ματς οι πιθανότητες της Αθλέτικ ήταν ακόμα μεγαλύτερες από αυτές που ήταν στην αρχή. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να βάλουμε γκολ και να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα. Δεν έχουμε φόβο και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε πολύ».

-Για τον Τσάβες: «Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει από την αρχή. Το θέμα είναι να βάλουμε ένα γκολ και μετά να δούμε πως μπορούμε να το διαχειριστούμε».

-Για το πόσο μπορεί να επαναλάβει εικόνα ανάλογη του πρώτου ματς: «Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εικόνα μόνο στα έξι λεπτά. Εκείνα τα έξι λεπτά μας χάλασαν μία πολύ όμορφη βραδιά. Εδώ μέσα ο αντίπαλος είναι μία διαφορετική ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και όπως είπα και στην Αθήνα όσο πιο μακριά από την περιοχή μας τόσο το καλύτερο. Αν παίξουμε αμυντικά θα έχουμε πρόβλημα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας γιατί στο τέλος της ημέρας έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ