Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

ΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ

Πολλοί φίλοι του Δικεφάλου βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας για να εξασφαλίσουν θέση στον ημιτελικό με τους Αρκάδες

Προς ένα ακόμη sold out την εφετινή αγωνιστική περίοδο φαίνεται πως βαδίζει ο ΠΑΟΚ, στον επικείμενο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στην Τούμπα την Τετάρτη (19:00).

Η πώληση των εισιτηρίων άρχισε από σήμερα το πρωί και από τα εκδοτήρια του γηπέδου όπου πολλοί φίλοι του Δικεφάλου, σύμφωνα με το Metrosport.gr, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί για να τα προμηθευτούν και να σπρώξουν την ομάδα τους σε σκορ πρόκρισης εις βάρος των Αρκάδων. Εφόσον επιτευχθεί η πρόκριση για τους «ασπρόμαυρους», θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα βρεθούν στον τελικό του θεσμού.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται και μέσω internet.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα Τιμή

1 €30

2, 3 €25

5, 6 €15

4A €10

7Α €15

8 €10

VIP 3ου: €80

VIP 4ου: €80

Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:

A. Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:Δευτέρα (01.04) : 09:00-17:00Τρίτη (02.04) : 09:00-17:00Τετάρτη (03.04) : 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ