Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΕΛ-ΑΡΗΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - ΝΕΑ ΤΕΣΤ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Επιβεβαιώθηκε η οριστική αναβολή στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Άρη λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων.

Οριστική είναι η αναβολή του αγώνα ΑΕΛ-Άρης για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελειό των κιτρινόμαυρων.

Η Λίγκα ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή, ενώ είναι προγραμματισμό να γίνουν εκ νέου τεστ σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό του Άρη αύριο Πέμπτη, όπως προβλέπει η διαδικασία για να είναι σίγουρο πως ο αριθμός των κρουσμάτων είναι αυτός που έγινε κι επίσημα χθες γνωστός από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΕ Άρης: Σε καραντίνα 14 ημερών τα δέκα μέλη της ομάδας με κορωνοϊό

Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ – Άρης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ Άρης.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ