Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΣΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ: «Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΕΠΕΠΛΕΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!»

Η ενέργεια του Έλληνα άσου να μην κρατήσει το πανό για τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην Τουρκία

Εξοργισμένοι, στη συντριπτική τους πλειονότητα, είναι οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε για την ενέργεια του Κώστα Σλούκα να μη συμμετέχει στο τελετουργικό μνήμης για τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, μην αγγίζοντας σχετικό πανό.

Με εξαίρεση κάποιους λίγους οπαδούς που έκαναν λόγο για δικαίωμα του Σλούκα να κάνει αυτό που πιστεύει όντας Έλληνας, υπήρξε κύμα σφοδρών αντιδράσεων στα social media με μηνύματα εναντίον του.

Εξοργισμένοι Τούρκοι ζητούσαν την τιμωρία του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, ακόμα και τη λύση του συμβολαίου του, ενώ κάποιοι ξεπέρασαν κάθε όριο.

Δείτε μερικά από τα σχόλια κατά του Σλούκα:

«Οι πρόγονοί του κολύμπησαν καλά τότε. Ήταν κρύο το νερό»

«Ο παππούς του Σλούκα πιστεύω πως επέπλεε στη θάλασσα»

«Είναι απαράδεκτο που ο Σλούκας δεν κράτησε το πανό. Εκτός ομάδας και πρόστιμο τώρα»

«Δεν μπορώ να αποδεκτώ πλέον τον Σλούκα»

«Οργανώστε μια συνέντευξη τύπου και ας μας εξηγήσει ο Σλούκας γιατί το έκανε. Θέλει να αλλάξει και να μπει στο κολυμβητικό τμήμα;»

«Το συμβόλαιο του Σλούκα πρέπει να τερματιστεί τώρα και να φύγει. Αν δεν θέλει να κρατάει αυτό το πανό, ας μην έρχεται σ’ αυτή τη χώρα να τρώει ψωμί»

«Ξέρω πως ο πόνος σου είναι μεγάλος αλλά όσο ζεις σ’ αυτή τη χώρα θα το αντιμετωπίζεις. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από την Ιστορία»

Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, έστειλαν στον διεθνή άσο και φωτογραφίες όπως η παρακάτω:

Πηγή: Metrosport.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ