Τρίτη 4 Αυγούστου 2020
x

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΒΟΥΤΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο της "Ελπίδας" θα μπορούν να προσέρχονται μέχρι τις 19.00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Πρωτότυπη φιλανθρωπική ημερίδα, με στόχο να ενισχυθεί η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ», διοργανώνει το Σάββατο 18 Ιουλίου (8-10 π.μ.), η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω).

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν αθλήτριες και αθλητές του Ηρακλή, της ΚΑΩ (Κολυμβητική Ακαδημία Ωραιοκάστρου) και του  ΚΑΟΘ (Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Θερμαϊκού).

Η ΔΗ.Κ.Ε.Ω. παραχωρεί στις αθλήτριες και στους αθλητές τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου με την προϋπόθεση ότι το αντίτιμο της συμμετοχής τους στο κολυμβητήριο θα το καταβάλλουν υπέρ της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου "Ελπίδα". Έτσι, θα κολυμπήσουν και θα προπονηθούν, ενισχύοντας την "Ελπίδα".

Παράλληλα, και όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο της "Ελπίδας" θα μπορούν να προσέρχονται μέχρι τις 19.00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, καθώς εκεί θα βρίσκονται εκπρόσωποι της Μονάδας, οι οποίοι θα ενημερώνουν το κοινό για τη δράση τους και θα δέχονται οποιαδήποτε βοήθεια.

Η δράση διοργανώνεται με αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από την πανδημία Covid-19.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ