Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΟΠΑΔΟΙ ΗΡΑΚΛΗ: ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τέσσερις σύνδεσμοι του «Γηραιού» στηλιτεύουν τα όσα βίωσαν το περασμένο Σάββατο στη θεσσαλική πόλη ταξιδεύοντας για τον αγώνα μπάσκετ.

Τις «τραγελαφικές» όπως τις χαρακτηρίζει καταστάσεις που έζησαν οι οπαδοί του Ηρακλή το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα κατά την αναμέτρηση μπάσκετ του «Γηραιού» εναντίον της τοπικής ομάδας στηλιτεύουν από κοινού, τέσσερις σύνδεσμοι των Θεσσαλονικέων.

Πιο αναλυτικά, οι οργανωμένοι οπαδοί των «κυανολεύκων» θέτουν προ των ευθυνών του τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Θόδωρο Δρακόπουλο ενόψει της συνέχειας και καλούν όλον τον κόσμο της ομάδος ώστε να συνεχίζει να κάνει καμίνι το Ιβανώφειο στηρίζοντας μαζικά και με πάθος το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή τους:

«Μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος μπάσκετ θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα για την μέχρι τώρα πορεία της αλλά και τον τεράστιο λαό του ΗΡΑΚΛΗ μας που γέμισε κάθε γήπεδο που παίξαμε, χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα.
Ωστόσο, διακρίνοντας τα πρώτα σημάδια ελλιπούς οργάνωσης (ελπίζουμε όχι θέλησης), οφείλουμε να τα επισημάνουμε όσο είναι νωρίς.

Στον δεύτερο εκτός έδρας αγώνα (Λάρισα), το προηγούμενο Σάββατο, γίναμε μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων, με εξωφρενικές τιμές εισιτηρίων που άλλαζαν ανά δεκάλεπτο, τον διψασμένο λαό του ΗΡΑΚΛΗ να περιμένει μισή και πλέον ώρα έξω από το γήπεδο, την ΚΑΕ παντελώς απούσα σε αυτό το διάστημα και τον

κόσμο τελικά να μπαίνει στο γήπεδο σχεδόν στο ημίχρονο.
Όπως γίνεται αντιληπτό η κατάσταση αυτή είναι πλήρως αντιφατική με τις δηλώσεις του κ. Δρακόπουλου όλη την εβδομάδα ότι το κλειστό της Λάρισας θα μετατραπεί σε ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ, άσχετα αν αυτό τελικά συνέβη!

Αναμένοντας, λοιπόν, τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα και για να προλάβουμε την επανάληψη παρόμοιων καταστάσεων, οφείλουμε να χτυπήσουμε το πρώτο καμπανάκι ως οι ενεργοί φορείς του φίλαθλου και οπαδικού κινήματος του Συλλόγου. Καμπανάκι που ήδη από το καλοκαίρι έχει χτυπήσει η Αυτόνομη Θύρα 10, ζητώντας συνάντηση με τον κ. Δρακόπουλο, κάτι που πλέον αποτελεί απαίτηση και των τεσσάρων υπογραφόντων φορέων της ανακοίνωσης.

Τέλος, ζητάμε από τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και να ξαναγεμίσει το ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ με φωνή, πάθος και παλμό και χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα για την τιμωρία της ομάδας μας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

IRAKLIS ATHENS CLUB

ASVESTOCHORI CLUB 1964

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ