Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

Πρόστιμο για τη συμμετοχή σε... κορωνοπάρτι σε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού - Τα χρήματα θα διατεθούν ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη συμμετοχή παικτών του Ολυμπιακού στο παράνομο πάρτι, εν μέσω lockdown, που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Όπως έγινε γνωστό, ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε πάρτι με δεκάδες που έγινε σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού. Πρόκειται για τους Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο, που αψήφησαν τις απαγορεύσεις για την πανδημία.

Ο επίσημος Ολυμπιακός πήρε θέση για το συμβάν και καταδίκασε τη συμμετοχή των τριών ποδοσφαιριστών, τονίζοντας ότι θα τους επιβληθεί πρόστιμο, που θα δοθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ως δωρεά.

Σε αυτήν αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ