Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
x

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΑΣΘ ΣΕ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ισχυρίστηκε ότι κάηκε λεωφορείο του Οργανισμού τη Δευτέρα.

Σκληρή απάντηση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου έδωσε η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, μετά την ανακοίνωσή της πρώτης για περιστατικό που σημειώθηκε με λεωφορείο του Οργανισμού.

Ο ΟΑΣΘ στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για δήθεν, «λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχτηκε χθες στις φλόγες ενώ εκτελούσε δρομολόγιο» και κατηγορεί την κ. Νοτοπούλου για fake news.

Το περιστατικό σύμφωνα με την ανακοίνωση, αφορά μία βλάβη στο σύστημα αέρα, η οποία επέφερε διαρροή νερού στον κινητήρα και όχι περιστατικό πυρκαγιάς. «Μια βλάβη που θα μπορούσε να συμβεί σε όχημα οποιουδήποτε Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών σε Ευρώπη και Αμερική, μετατράπηκε σε ακόμη ένα fake news», τονίζεται.

Ο ΟΑΣΘ απαντώντας στη βουλευτή σημειώνει ότι «όταν η κ. Νοτοπούλου κάνει λόγο για… απαξίωση του στόλου του ΟΑΣΘ, συγχέει την σημερινή πραγματικότητα με τις αλήστου μνήμης ημέρες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι! Μετά την επιστροφή της από την επιτυχημένη επίσκεψη εργασίας στην Μύκονο, η κ. Νοτοπούλου ανακάλυψε ότι δήθεν, «λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχτηκε χθες στις φλόγες ενώ εκτελούσε δρομολόγιο»!

»Μία βλάβη στο σύστημα αέρα, η οποία επέφερε διαρροή νερού στον κινητήρα, μια βλάβη που θα μπορούσε να συμβεί σε όχημα οποιουδήποτε Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών σε Ευρώπη και Αμερική, μετατράπηκε σε ακόμη ένα fake news.

»Προφανώς η κ. Νοτοπούλου, όταν κάνει λόγο για… απαξίωση του στόλου του ΟΑΣΘ, συγχέει την σημερινή πραγματικότητα με τις αλήστου μνήμης ημέρες, πριν από δύο χρόνια, όταν κυκλοφορούσαν με το ζόρι 200 λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη, και οι πολίτες στοιβάζονταν σε ασφυκτικές συνθήκες, αν βέβαια κατάφερναν να ανέβουν.

»Μιλά και για το μετρό, που δήθεν θα μπορούσε να κυκλοφορεί σήμερα, γιατί φαίνεται ότι κατά την γνώμη της, το μετρό είναι οι μουσαμάδες που εγκαινιάστηκαν…

»Είναι αλήθεια ότι ήταν επιτυχημένες οι προσπάθειες τους για την πλήρη απαξίωση και την κατάρρευση της αστικής συγκοινωνίας στην Θεσσαλονίκη.

»Το μόνο πρόβλημα για την κ. Νοτοπούλου και τους συν αυτή, είναι ότι οι πολίτες θυμούνται και δεν ξεχνούν, βλέπουν και συγκρίνουν. Βλέπουν ότι ο αριθμός των λεωφορείων σε κυκλοφορία καθημερινά διπλασιάστηκε. Διαπιστώνουν ότι μπορούν να ανέβουν στα λεωφορεία και πλέον δεν συνωστίζονται. Ταυτόχρονα σκέφτονται τι θα συνέβαινε αν η κατάσταση που νοσταλγεί η κ. Νοτοπούλου συνεχιζόταν και την δύσκολη περίοδο της πανδημίας…

»Διαβεβαιώνουμε την κ. Νοτοπούλου ότι οι προσπάθειες για την πλήρη ανάταξη και την αναβάθμιση της αστικής συγκοινωνίας συνεχίζονται. Για να απολαμβάνουν οι Θεσσαλονικείς την αστική συγκοινωνία που αξίζουν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ