Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020
x

ΟΑΣΘ: ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ 55

Η απόφαση ελήφθη ώστε «να βελτιωθεί και να αναβαθμισθεί περαιτέρω η εξυπηρέτηση πολλών κατοίκων, εργαζομένων κι επισκεπτών της περιοχής».

Με πέντε επιπλέον δρομολόγια καθημερινά (και τα Σαββατοκύριακα) ενισχύεται η λεωφορειακή γραμμή Νο 55 «Σταυρούπολη-Ωραιόκαστρο» του ΟΑΣΘ, ανακοίνωσε ο ΟΣΕΘ.

Η απόφαση, σύμφωνα με τον Οργανισμό, ελήφθη μετά από συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία με τον Δ. Δέλτα, την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ, τον ΟΑΣΘ και την Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Διαβατών, προκειμένου «να βελτιωθεί και να αναβαθμισθεί περαιτέρω η εξυπηρέτηση πολλών κατοίκων, εργαζομένων κι επισκεπτών της δυτικής περιοχής Θεσσαλονίκης, των βιοτεχνικών πάρκων Διαβατών και του πληθυσμού της Δομής».

«Σε μία κρίσιμη περίοδο για τις αστικές συγκοινωνίες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, η ενίσχυση της γραμμής αναμένεται να επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην εξυπηρέτηση, βγάζοντας από την απομόνωση ομάδες ατόμων όπως είναι οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά, ο πληθυσμός της Δομής, οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις τους, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε πλήθος χρήσεων γης και ευκαιρίες για τη μετάβασή τους σε χώρους υγείας, ψυχαγωγίας κτλ», αναφέρει ο ΟΣΕΘ στην ανακοίνωσή του.

Το νέο αυτό πρόγραμμα ξεκινά το προσεχές Σάββατο 11 Ιουλίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ