Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020
x

ΟΑΣΘ-ΟΣΕΘ: ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 500 ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η συνεργασία των φορέων θα συνεχιστεί αδιάλειπτη ενόψει της αναμονής για την αναγκαία άμεση ενίσχυση της αστικής συγκοινωνίας, τονίζει ο ΟΣΕΘ.

Συναντήσεις συνεργασίας τόσο με τη Διοίκηση του ΟΑΣΘ όσο και με το Σωματείο Εργαζομένων (ΣΕΟΑΣΘ), πραγματοποίησαν σήμερα οι επικεφαλής του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του στόχου που έχουν θέσει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους και αφορά στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών από την αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος Ιωάννης Καλογερούδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Τόσκας επισκέφθηκαν τη Διοίκηση του ΟΑΣΘ και καθόρισαν το πλαίσιο ενίσχυσης των δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως ανακοινώθηκε σχετική, υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την επιχειρησιακή δυνατότητα του ΟΑΣΘ, ζητήματα συντήρησης του στόλου, τις συνθήκες παροχής του έργου, την επικείμενη συνεργασία με το ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τον προγραμματισμό για άμεση προμήθεια πολλών μισθωμένων λεωφορείων εκ μέρους του ΟΑΣΘ και αλλαγή του «τοπίου» σε σύντομο διάστημα.

Όλες οι πλευρές διατύπωσαν την κοινή τους προσήλωση στον στόχο αλλά και την αισιοδοξία τους ότι μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες ώστε ο ΟΑΣΘ μαζί με τα ΚΤΕΛ να διαθέτουν σε καθημερινή λειτουργία περισσότερα από 500 οχήματα στη Θεσσαλονίκη, κάτι το οποίο θα είναι θετικότατο για την εξυπηρέτηση του μετακινούμενου πολίτη που σήμερα ταλανίζεται.

Στη δεύτερη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξίσου θετικό κλίμα, η ηγεσία του Συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ δέχθηκε τη νέα Διοίκηση του ΟΣΕΘ και συζήτησαν θέματα που αφορούν τόσο τους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά κυρίως τη συγκοινωνία στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕΘ, η συνεργασία των δύο πλευρών είναι μακρόχρονη και πάντοτε είχε θετικά αποτελέσματα. Τόσο ο Πρόεδρος του ΟΣΕΘ όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος άκουσαν τις απόψεις των εργαζομένων του ΟΑΣΘ και εξήγησαν τους λόγους της ενωτικής προσπάθειας ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ προς όφελος του πολίτη και με στόχο την εξοικονόμηση οικονομικών πόρων.

«Η συνεργασία των φορέων θα συνεχιστεί αδιάλειπτη ενόψει της αναμονής για την αναγκαία άμεση ενίσχυση της αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ