Κυριακή 11 Απριλίου 2021
x

Ο ΤΣΑΡΛΙ ΣΙΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ AIDS (VIDEO)

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή του NBC πως είναι θετικός στον ΗΙV, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Ο Τσάρλι Σιν παραδέχθηκε πως είναι θετικός στον ιό ΗΙV. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του NBC ο διάσημος ηθοποιός επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. 

«Έπρεπε να βάλω ένα τέλος σε αυτό το μπαράζ επιθέσεων που δέχομαι» είπε, και αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε πως πάσχει από τον ιό του AIDS πριν από τέσσερα χρόνια. «Είναι τρία πολύ δύσκολα γράμματα» και σημείωσε ότι δεν ξέρει πως προσβλήθηκε από τον ιό αλλά αποκάλυψε πως στην αρχή είχε συνέχεια πονοκεφάλους και είχε φτάσει στο σημείο να πιστεύει ότι έχει όγκο στο κεφάλι του.

Ο 50χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμη πως αφότου έμαθε πως είναι οροθετικός είχε δύο σεξουαλικές επαφές χωρίς προφύλαξη ωστόσο είχε φροντίσει να ενημερώσει τους ερωτικούς παρτενέρ του για την κατάσταση της υγείας του. 

Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιους ανθρώπους -που πίστευε πως είναι άτομα εμπιστοσύνης- ότι έχει AIDS. Τελικά όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή χρειάστηκε να δώσει συνολικά πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή τους.

«Η εμπιστοσύνη μου έγινε η προδοσία τους», είπε ο Σιν, ο οποίος δεν διστάζει να πει δημόσια πως πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονταν στο στενό φιλικό του κύκλο και θεωρούσε πως μπορεί να τον βοηθούσαν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «η σημερινή μου εμφάνιση θα δώσει ένα τέλος σε αυτές τις πληρωμές» και συμπλήρωσε: «Αυτός είναι ο στόχος μου. Αλλά όχι ο μοναδικός. Νομίζω ελευθέρωσα τον εαυτό μου από αυτή την φυλακή με την σημερινή μου εμφάνιση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ