Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020
x

Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ CEO ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ο Γιώργος Χαρωνίτης, αγαπημένο παιδί της Φώφης, είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ως σήμερα στον ιστότοπο του κόμματος περιγράφεται ως γραμματέας Υποδομών

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» αναλαμβάνει και επίσημα ο πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/ Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, και συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά στο Ηράκλειο, Γιάννης Χαρωνίτης. Τη θέση του Προέδρου αναλαμβάνει ο Γιώργος Μπιτάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε και η ιστοσελίδα ekriti.gr, η πρόταση ήρθε από τον ίδιο τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και ο Γιάννης Χαρωνίτης δέχθηκε να δοκιμαστεί σε μια δύσκολη υπηρεσία.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ισχυρή θέση, αφού οι «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» είναι η εταιρεία εκείνη που έχει υπό την ευθύνης της όλα τα δημόσια κτήρια της χώρας όπως σχολεία, νοσοκομεία, φυλακές, δικαστήρια κτλπ, εκτός των κτηρίων του Ελληνικού Στρατού.

Μάλιστα η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε και στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Ο Γιώργος Χαρωνίτης είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ως σήμερα στον ιστότοπο του κόμματος περιγράφεται ως γραμματέας Υποδομών του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Χαρωνίτης θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά της Φώφης Γεννηματά στο Ηράκλειο. Είχαν γίνει προσπάθειες να τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τελικά ορίστηκε γραμματέας Υποδομών. Είναι πρόεδρος του ΤΕΕ Ηρακλείου και ο διορισμός του από τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε συζητήσεις και αναταράξεις στον νομό.

Πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida.gr αναφέρουν ότι ο διορισμός του από τον κ. Σπίρτζη δεν είχε γίνει γνωστός στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και έγινε στα πλαίσια του «πολέμου» που ξεκινάει εν όψει των εκλογών.

Η αποθέωση από τον Πολάκη

Ο Γιώργος Χαρωνίτης μετά τον διορισμό του ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook δημοσιεύματα του κρητικού τύπου που μιλούσαν για τον διορισμό του. Ένας από εκείνους που έσπευσαν να σχολιάσουν και να δώσουν συγχαρητήρια ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ του κ. Πολάκη και του  κ. Χαρωνίτη έχει ως εξής:

- Παύλος Πολάκης: Θερμά συγχαρητήρια Γιάννη .Εχουμε πολλά να πούμε και περισσότερα να κάνουμε .....στο χώρο της υγείας τους αμέσως επόμενους μήνες
- Ιωάννης Χαρωνίτης: Υπουργέ μου σε ευχαριστώ πολύ. Εννοείται πως έχουμε πολλά να κάνουμε από δω και μπρος
- Παύλος Πολάκης: Στα λέω απο τώρα για να τα ξερεις Χα Χα ...Να παραδώσεις το νοσοκομείο Καρπάθου ,το νοσοκομείο Λευκάδας Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αντίστοιχα και να τρέξουμε τα έργα σε Τζάνειο Μεταξά και Νίκαια που κάποιοι υπηρεσιακοι απο τις κτιριακές υποδομές καθυστέρησαν ανεπίτρεπτα !!!
- Ιωάννης Χαρωνίτης: Με ξέρεις από παλιά... θα τρέξουν όλα αν δεν θενε να δούνε την ανάποδη μπάντα μου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ