Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
x

Ο ΠΣΑΠ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

«Η αλληλεγγύη είναι οριζόντια και για ακόμη μια φορά μας αποδεικνύει πως αποτελεί το καλύτερο φάρμακο», αναφέρει ο Σύνδεσμος.

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο ΠΣΑΠ ανακοινώνοντας πως προσέφερε 10.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό Αθηνών για ιατρικό εξοπλισμό προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Ο άνθρωπος όταν νιώθει τον πόνο είναι ζωντανός…

''Αλλά όταν νιώθει τον πόνο του άλλου τότε ναι… είναι Άνθρωπος'' – Νικος Καζαντζάκης

Πάνω απ’ όλα ως άνθρωποι και μετά ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, νιώθουμε την ανάγκη να δείξουμε με πράξεις την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του ιατρικού κλάδου της χώρας, που με κίνδυνο την προσωπική αλλά και οικογενειακή τους υγεία, τοποθέτησαν τα κορμιά τους ως ασπίδα προστασίας για όλους εμάς.

Ο ΠΣΑΠ θέλοντας να σταθεί δίπλα τους, στις υπεράνθρωπες προσπάθειές που καταβάλουν, παρέδωσε στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός Αθηνών το ποσό των 10.000 ευρώ σε ιατρικό εξοπλισμό.

Η αλληλεγγύη είναι οριζόντια και για ακόμη μια φορά μας αποδεικνύει πως αποτελεί το καλύτερο φάρμακο. Ό,τι δίνεις γυρίζει μέσα σου πιο πλούσιο, πιο βαθύ. Έχουμε πάρει τόσα πολλά από τις ζωντανές ψυχές που κρύβονται πίσω από τις άσπρες και πράσινες στολές, όπου οι λέξεις μοιάζουν φτωχές να το περιγράψουν. Παρότι τις ημέρες του εγκλεισμού όλοι μας αρχίσαμε να βλέπουμε πιο καθαρά, πιο ουσιαστικά, πιο διαφορετικά.

Αυτή την ώρα όλοι μας έχουμε την δύναμη να βοηθήσουμε, άλλοι στην πρώτη γραμμή των νοσοκομείων, άλλοι δίνοντας αίμα, άλλοι προσφέροντας φαγητό σε άστεγους και άπορους και άλλοι απλά μένοντας σπίτι. Γιατί όπως έγραψε κι ένας μεγάλος μας ποιητής…

''Αν δεν πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλον, είμαστε κιόλας νεκροί''».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ