Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
x

Ο ΠΑΟΚ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΙΔΟΥ

Ο «Δικέφαλος» θα τιμήσει στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την Ολυμπιονίκη και προπονήτρια σύμβολο στο τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Tην Ολυμπιονίκη και προπονήτρια του ΠΑΟΚ στο τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Χριστίνα Θαλασσινίδου θα τιμήσει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει για την κ. Θαλασσινίδου ο «Δικέφαλος»:

«Η Χριστίνα Θαλασσινίδου είναι γεννημένη στις 31 Ιουλίου του 1970 και είναι μία αθλήτρια και προπονήτρια σύμβολο της συγχρονισμένης κολύμβησης στην Ελλάδα, καθώς μετράει τέσσερις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες (1988, 1992, 2000 και 2004), έχοντας κατακτήσει την 6η θέση το 1992 στη Βαρκελώνη.

Έχει χριστεί 9 φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδας και 7 φορές Πρωταθλήτρια Ρωσίας, ενώ είχε πολλές διακρίσεις σε όλη της την καριέρα σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Κύπελλα μεταξύ των οποίων η 1η θέση στο ομαδικό στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 1988 και η 1η θέση στο σόλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1989.

Η Χριστίνα Θαλασσινίδου εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2004 μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και από τον περασμένο Μάρτιο είναι μέλος του προπονητικού team στο τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του ΠΑΟΚ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ