Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ 50Ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ

Η διοίκηση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στην διοργάνωση του αγωνιστικού τμήματος, θα καλύψει το κόστος των επάθλων.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης βρίσκεται και πάλι κοντά στο Ράλλυ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και στηρίζει τον σημαντικότερο θεσμό στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια συναρπαστικής διαδρομής.

Στην επετειακή φετινή διοργάνωση του Ράλλυ, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ η διοίκηση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στην διοργάνωση του αγωνιστικού τμήματος θα καλύψει το κόστος των επάθλων που θα δοθούν στους νικητές-οδηγούς και πληρώματα του 50ου Ράλλυ ΔΕΘ (κύπελλα και αθλοθετήσεις).

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, «είναι μια συμβολική αρωγή για τον ιστορικότερο αγώνα της Βόρειας Ελλάδας που στέλνει το μήνυμα ότι οι λάτρεις του αυτοκινήτου είναι πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους με τους τέσσερις τροχούς και στην επιτυχή διοργάνωση ενός θεσμού που αντέχει στο χρόνο».
 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ