Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΝΕΙ... UPDATE ΣΤΟ ΠΟΡΤΑΛ ΤΟΥ

Το πόρταλ του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης γίνεται portal mobile-friendly και οι χρήστες αποκτούν πιο γρήγορη πρόσβαση.

Στη βελτιστοποίηση του επίσημου portal προορισμού www.thessaloniki.travel, η οποία βασίστηκε σε δύο κύριους άξονες, προχώρησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Οι δύο αυτοί άξονες είναι: να γίνει το portal mobile-friendly και να μπορούν να έχουν οι χρήστες πιο γρήγορη πρόσβαση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η τακτική αναβάθμιση του portal αποτελεί προτεραιότητα του Οργανισμού, στοχεύοντας πάντα στην προσέλκυση μηχανών αναζήτησης και κατ' επέκταση επισκεπτών.

Ο ΟΤΘ προχώρησε:

- στη βελτιστοποίηση κώδικα και μείωση του περιεχομένου της αρχικής σελίδας, για πιο γρήγορη και εύκολη πλοήγηση από desktop,tablet και κινητά.

- Προσαρμογή του website ώστε να είναι mobile-friendly, δηλαδή ο χρήστης να κάνει εύκολη πλοήγηση στο μενού από το κινητό.

- Παρουσίαση της Θεσσαλονίκης με βίντεο στην αρχική σελίδα.

Αυτές οι ενέργειες έγιναν παράλληλα με την προσθήκη της 7ης γλώσσας, των ισπανικών, ενώ αναμένεται να αλλάξει και η εικόνα του Ημερολογίου Εκδηλώσεων, σε ελληνικά και αγγλικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων του ΟΤΘ είναι το μοναδικό ημερολόγιο εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης που είναι διαθέσιμο και στα αγγλικά.

Το www.thessaloniki.travel αναβαθμίζεται αισθητικά, σχεδιαστικά και λειτουργικά, αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, πλούσιο περιεχόμενο, ταχύτητα, σταθερότητα λειτουργίας και προσελκύει καθημερινά όλο και περισσότερους χρήστες, καταλήγει ο ΟΤΘ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ