Σάββατο 6 Ιουνίου 2020
x

Ο ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΩΣ ΓΙΑΓΙΑ ΓΚΡΟΥΠΙ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να αναστήσει το «Άγαμοι θύται» και επιστρέφει στις οθόνες μας ως η γιαγιά...Τσιοδρίτσα.

Πλήρως εναρμονισμένο με την επικαιρότητα, το καλλιτεχνικό παιδί του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, «Άγαμοι θύται» έρχεται 30 χρόνια από τότε που πρωτοσυστήθηκε στο κοινό για να προσφέρει ξεκαρδιστικές ερμηνείες, κάνοντας την καθημερινότητά μας λίγο πιο χαρούμενη.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς Με τα μάτια της γιαγιάς που προβάλλεται στο Youtube με τίτλο «I love Tsiodras», ο ταλαντούχος ηθοποιός ενσαρκώνει μια γιαγιά-γκρούπι του Σωτήρη Τσιόδρα.

«Αυτός ο κύριος Τσιόρδας πόσο καλός και ευγενικός άνθρωπος είναι. Όλες οι γριές έχουμε γίνει γκρούπις. Τσιοδρίτσες θα γίνουμε. Άμα τελειώσει αυτό το ρημάδι που περνάμε, όπου πηγαίνει θα τον ακολουθούμε. Σε όποια εκκλησία ψέλνει, sold out θα είναι», λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα κάνει όμως και τα παράπονά της για τον Νίκο Χαρδαλιά, λέγοντας πως δεν της απαντάει στα μηνύματα. «Έστειλα μήνυμα σε αυτόν τον κύριο Χαρδαλιά. Πολύ άγριος είναι. Τον φοβάμαι. Δώδεκα μηνύματα έστειλα. Ευγενικά και ωραία. Δεν απάντησε σε κανένα».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ