Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022
x

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η νομική υπηρεσία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης τέθηκε άμεσα στη διάθεση της υπεράσπισης της ψυχιάτρου μετά τον θάνατο της τροφίμου.

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αναφορικά με τη σύλληψη γιατρού μετά τον θάνατο μίας τροφίμου του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε: Κακουργηματική δίωξη στη γιατρό για τον θάνατο τροφίμου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο

«Ο Ιατρικός κόσμος της χώρας και ειδικά οι γιατροί του ΕΣΥ αποδεικνύουν καθημερινά εργαζόμενοι υπό αντίξοες συνθήκες ότι τιμούν στο ακέραιο τον όρκο του Ιπποκράτη και για το λόγο αυτό αξίζουν τον σεβασμό ΟΛΩΝ, αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωση και προσθέτει ότι «η σύλληψη και κράτηση της συναδέλφου του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης μετά από θάνατο μιας νοσηλευομένης ασθενούς πριν ακόμη εκδοθεί και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης είναι κατακριτέα».

Διαβάστε: ΕΝΙΘ για τη σύλληψη ψυχιάτρου: Δεν θα γίνουν οι υγειονομικοί αποδιοπομπαίοι τράγοι

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νομική υπηρεσία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης τέθηκε άμεσα στη διάθεση της υπεράσπισης της ψυχιάτρου.

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα κινηθεί άμεσα προς κάθε κατεύθυνση για να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των γιατρών στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο περιστατικό», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ