Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκπρόσωποι του δήμου στον Οργανισμό ορίζονται ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Τιτέλης με αναπληρωματικό μέλος τη Δημοτική Σύμβουλο Άννα Τσιφτελίδου

Ο δήμος Θέρμης είναι το νέο συνδρομητικό μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, μετά την υπογραφή της απόφασης 67/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης, παρουσία του δημάρχου, Θεόδωρου Παπαδόπουλου.

Εκπρόσωποι του δήμου στον Οργανισμό ορίζονται ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Τιτέλης με αναπληρωματικό μέλος τη Δημοτική Σύμβουλο Άννα Τσιφτελίδου.

Η τουριστική και αναπτυξιακή ταυτότητα της Θεσσαλονίκης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ταυτότητα των επιμέρους δήμων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, αναφέρει ο Οργανισμός.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως τονίζει, βασίζεται η ένταξη των Δήμων στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Και συμπληρώνει: «Είναι σημαντικό για τις στρατηγικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος όλης της πόλης  να υπάρχει η συνεργασία σε ηθικό, οικονομικό και επιστημονικό επίπεδο έτσι ώστε να παρουσιάζεται ομοφωνία στην προβολή της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

» Η προαγωγή της γνώσης, η ανταλλαγή καλών πρακτικών και η υιοθέτησή τους είναι ο κύριος στόχος αυτής της συνεργασίας.

» Μ’ αυτόν τον τρόπο ανοίγει ένας καινούριος ορίζοντας στις σχέσεις ανάμεσα στους δύο φορείς που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ