Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020
x

NOVA: ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το συνδρομητικό κανάλι τονίζει ότι το νέο σύστημα διεξαγωγής της Super League με 14 ομάδες και play-off - play-out πρέπει να στηριχθεί μακροχρόνια.

Tην αντίθεσή της στα σενάρια περί αναδιάρθρωσης και αύξησης των ομάδων της Super League εξέφρασε για μία ακόμη φορά η Nova.

Συγκεκριμένα, το συνδρομητικό κανάλι κάνει λόγο για «τελείως άστοχες, καιροσκοπικές και χωρίς καμία ρεαλιστική βάση» σκέψεις, τονίζοντας ότι το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος με 14 ομάδες και play-off - play-out, πρέπει να στηριχτεί μακροχρόνια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Nova:

«Στελέχη της Nova σχολιάζοντας νεότερες απόψεις και προτάσεις διαφόρων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφορικά με αύξηση του αριθμού των ομάδων στη Super League 1, τόνισαν και πάλι τα εξής:

Η βαθιά οικονομική ύφεση και οι επιπτώσεις που έχει προκαλέσει στον Ελληνικό αλλά και παγκόσμιο αθλητισμό η πανδημία του Covid-19 καθιστούν τις σκέψεις περί αύξησης τελείως άστοχες, καιροσκοπικές και χωρίς καμία ρεαλιστική βάση.

Τα οικονομικά προβλήματα που έχουν ήδη προκληθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι τόσο έντονα, που η Super League 1 και όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες οφείλουν να αφιερώσουν το χρόνο τους για να βρουν τρόπο να αμβλύνουν τις σχετικές επιπτώσεις της πανδημίας, αντί να επιτείνουν τα προβλήματα και να τα κάνουν πιο πιεστικά για όλες τις ομάδες. Το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος με 14 ομάδες με Play Off και Play Out, που δυστυχώς λόγω Covid-19 δεν πρόλαβε να δείξει τη δυναμική του, πρέπει να στηριχτεί σε μακροχρόνια βάση.

Για τη Nova, μετά και τις σημαντικές εταιρικές εξελίξεις, που ανακοινώθηκαν την προηγουμενη βδομάδα περί εισόδου στρατηγικού επενδυτή, πάγια επιδίωξη της αποτελεί, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να έχει αυξημένη ανταγωνιστικότητα και εμπορικό ενδιαφέρον, προσελκύοντας περισσότερους φιλάθλους και διευρύνοντας συνεχώς το κοινό του, ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να μπορούν να αντλούν επιχειρηματικό όφελος από αυτό και να αυξάνουν την αξία της επένδυσης τους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ