Τρίτη 2 Μαρτίου 2021
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΖΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΒΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΤΟ

Η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» σημειώνει πως το πρόβλημα του δημάρχου είναι η κριτική της και όχι η τραγωδία που ζει η πόλη

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και της Κατερίνας Νοτοπούλου, επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» για τη διαχείριση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η κ. Νοτοπούλου εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του δημάρχου, για μη εισήγηση lockdown στη Θεσσαλονίκη τις μέρες του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου, με τη διοίκηση του δήμου να χαρακτηρίζει παραληρηματική τη στάση της.

Σε νέα ανακοίνωση, η κ. Νοτοπούλου σημειώνει πως το πρόβλημα του δημάρχου είναι η κριτική της και όχι η τραγωδία που ζει η πόλη, κατηγορώντας τον πως «πετάει αετό».

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Ο Δήμαρχος της «covid free» Θεσσαλονίκης ξαναχτυπά με ψέματα που βγάζουν μάτι και κρυφτό.

Αλλά ο Χαρδαλιας είπε ότι τον προειδοποίησε ο Τζιτζικώστας, ο Άδωνις ότι τους προειδοποίησαν οι λοιμωξιολογοι και ο δήμαρχος πετούσε αετό.

Το πρόβλημα όμως του κ.Ζερβα είναι η κριτική της Νοτοπούλου, όχι η τραγωδία που ζει η πόλη.

Αντί να ενεργοποιηθεί και να ζητήσει παρέμβαση εισαγγελέα, αντί να ζητήσει τις ευθύνες από τον πρωθυπουργό και να διεκδικήσει έστω σήμερα συνταγογράφηση των τεστ και ενίσχυση των νοσοκομείων που κατέρρευσαν αρκείται να παίζει το Μουτζούρη και να του φταίει η αντιπολίτευση .

Θλίψη και φόβος για το μέλλον της πόλης και των πολιτών από την απουσία ηγεσίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ