Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020
x

ΝΟΤΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΟΣ COLA ΣΤΕΒΙΑ ΣΤΟ YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR

Η Βίκος Cola, με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, επανέρχεται στην... τηλεόραση και εμφανίζεται στο Your Face Sounds Familiar

Στο “Your Face Sounds Familiar” οι εντυπωσιακές μεταμορφώσεις συναντούν την απόλαυση… με Βίκος Cola στέβια, τη μόνη με φυσικό μεταλλικό νερό.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «σε κάθε show, όλα τα φώτα στρέφονται στην αγαπημένη Βίκος Cola με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, η οποία αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής δίπλα στους μοναδικούς: Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλέξη Γεωργούλη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου».

Ο νέος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» από τη συχνότητα του ANT1, επισημαίνεται, «αποθεώνει τη μουσική και τους καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ιστορία, ενώ παράλληλα διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του».

«Κάθε Κυριακή λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου μάς υποδέχεται στον κόσμο των μεγαλύτερων αστεριών της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, ενώ οι διαγωνιζόμενοι ενθουσιάζουν με ανατρεπτικές μεταμορφώσεις και συναρπαστικές ερμηνείες. Σε κάθε show, οι ταλαντούχοι συμμετέχοντες αποδεικνύουν τη δίψα τους για μουσική και αξέχαστες εμφανίσεις, απολαμβάνοντας την αξεπέραστη γεύση και δροσιά της Βίκος Cola στέβια καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους!», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ