Σάββατο 8 Αυγούστου 2020
x

ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

Ο μαθητής του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, με αποκόλληση γονάτου και υποβλήθηκε σε λεπτό χειρουργείο.

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του μαθητή που γλίστρησε και έσπασε το πόδι του στο προαύλιο του σχολείου του στην περιοχή του Ευόσμου (δείτε εδώ).

«Είναι σε καλή κατάσταση μετά την επέμβαση», δήλωσε στο ΑΝΤ1 και στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ο πατέρας του μαθητή του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, με αποκόλληση γονάτου και υποβλήθηκε σε λεπτό χειρουργείο. «Επανέφεραν με τεχνητά μέσα και εξαρτήματα το γόνατο στη θέση του», εξήγησε ο πατέρας του.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι παρά τις καιρικές συνθήκες και τον πάγο που υπήρχε στο σχολείο, αυτό άνοιξε, ο πατέρας είπε πως «το σχολείο λειτούργησε με εντολή αόρατης κακής δύναμης, ήταν δεδομένο ότι υπήρχε πρόβλημα στο σχολείο».

«Έπρεπε να είχαν μεριμνήσει από πλευράς δήμου και σχολείου να υπάρχει αλάτι ή τουλάχιστον να κρατήσουν τα παιδιά μέσα στα διαλείμματα», εκτίμησε ο ίδιος.

Ο πατέρας δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά καθώς όπως ανέφερε, «υπάρχουν ευθύνες τρίτων». Πρόσθεσε πως «δε θέλω να υπάρξουν άλλοι γονείς σαν κι εμένα κι άλλα παιδιά σαν τον Ζαχαρία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ