Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΝΕΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΕΠΕ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα, έχει κάνει σπουδές Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Καθήκοντα ειδικού γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) ανέλαβε ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος, σε αντικατάσταση του Γιάννη Σούκου που παραιτήθηκε.

Ο κ. Ηλιόπουλος παρέλαβε τα καθήκοντά του από τον  Γιάννη Σούκο, παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη.

Ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα, έχει κάνει σπουδές Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Έχει διατελέσει γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και έχει συνεργαστεί ερευνητικά με το Ινστιτούτο Rosa Luxemburg.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ