Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΝΕΟ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΗΣΙΣ

Το «Ταξίδι στο Διάστημα» θα εμπνεύσει τα όνειρα της νέας γενιάς για καινούργιους ορίζοντες στο διάστημα, τονίζουν οι διοργανωτές.

Τα επιτεύγματα, τα όνειρα της ανθρωπότητας για την κατάκτηση του Διαστήματος, παρουσιάζονται τρισδιάστατα στη νέα ταινία που προβάλλεται στο Κοσμοθέατρο του Νόησις.

«"Ταξίδι στο Διάστημα". Διαστημικά λεωφορεία, τολμηροί άνθρωποι, πρωτοπόρες ιδέες. Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες της Γης, των εργασιών στο διάστημα, όπως η επισκευή του Διαστημικού Τηλεσκοπίου Hubble και η συναρμολόγηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού», τονίζει σχετική ανακοίνωση.

«Τα διαστημικά αυτά προγράμματα μας έμαθαν πώς να ζούμε, να εργαζόμαστε και να διεξάγουμε έρευνα στο διάστημα. Καθώς ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός θα λειτουργεί τουλάχιστον μέχρι το 2024, η ταινία μας δείχνει πώς προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα συναρπαστικά βήματα στο διάστημα», προσθέτει..

«Το «Ταξίδι στο Διάστημα» θα εμπνεύσει τα όνειρα της νέας γενιάς για καινούργιους ορίζοντες στο διάστημα και παράλληλα θα κάνει τους μεγαλύτερους να εκτιμήσουν καλύτερα όσα μέχρι σήμερα έχουν επιτευχθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ