Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020
x

ΓΑΚΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το νέο λογότυπο είναι συνέχεια του προηγούμενου. «Βάζουμε τη Θεσσαλονίκη μπροστά», είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης, Βασίλης Γάκης.

Το νέο της λογότυπο παρουσίασε η Δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη. Υπεύθυνα», στο οποίο η νέα γραφιστική του απόδοση αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου λογοτύπου.

Με αφορμή την παρουσίασή του, ο επικεφαλής της παράταξης Βασίλης Γάκης δήλωσε:

«Στο πλαίσιο αυτής της συνέχειας, ως παράταξη “Θεσσαλονίκη. Υπεύθυνα.”, θέλουμε να λειτουργήσουμε υπεύθυνα και να φανούμε χρήσιμοι στους πολίτες. Με συνέπεια στα πιστεύω μας. Το παρελθόν το αποτυπώνουμε στη μνήμη μας ως διδαχή και όχι ως εμμονή. Προχωράμε και θέλουμε τη Θεσσαλονίκη μας μπροστά και είμαστε εδώ να επανασυστηθούμε, να ανανεώσουμε τη σχέση μας. Είμαστε εδώ στην επανεκκίνηση. Η πόλη μάς ενώνει, όλους μας, ανεξάρτητα από ποια παράταξη προερχόμαστε. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε λόγο και πολύχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία. Με πνεύμα διαλόγου στηρίζουμε κάθε τι που θα θεωρούμε χρήσιμο και δημιουργικό για την πόλη. Συνεχίζουμε υπεύθυνα, για τη Θεσσαλονίκη. θέλουμε να είμαστε όλοι μας χρήσιμοι. Βάζουμε τη Θεσσαλονίκη μπροστά. Βάζουμε τους ανθρώπους της πόλης μας μπροστά, γιατί αυτή η πόλη είναι οι άνθρωποί της, δηλαδή όλοι εμείς».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ