Δευτέρα 10 Μαΐου 2021
x

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΒΙΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΧΑΡΑΚΩΣΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Με χαράκωσε με τα κλειδιά, λέει ο μαθητής - Με μηνύσεις θα απαντήσει ο πατέρας του - Δεύτερο κρούσμα ενδοσχολικής βίας μέσα σε λίγες ώρες

Ένα ακόμα σοκαριστικό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας μετά το αιματηρό επεισόδιο στην Αμαλιάδα. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ένας 14χρονος χαράκωσε συμμαθητή του στο πρόσωπο με κλειδιά σε σχολείο της Καλλιθέας.

«Με χαράκωσε με τα κλειδιά»

Ο μαθητής περιέγραψε την επίθεση μιλώντας στην κάμερα.

«Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά κι εγώ τον χτύπησα πίσω και αυτός με πλάκωσε. Με χαράκωσε με τα κλειδιά. Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση γενικά με το μάτι μου. Και επίσης δεν το έκανε μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα παιδιά αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο σε μένα» λέει ο μικρός μαθητής με το σημάδι εμφανές σε όλο του το πρόσωπο.

Το πρόσωπο του 14χρονου γέμισε με αίμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Σήμερα ο 14χρονος δεν παρακολούθησε τα μαθήματα του καθώς πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

«Θα κάνω μήνυση»

Στον Alpha μίλησε και ο αγανακτισμένος πατέρας του θύματος.

«Όπως μου είπε ο μικρός ήταν χαράκωμα, πήρε τα κλειδιά και του τράβηξε μια, έτσι και του έβγαινε το μάτι τι θα γινότανε; Μάθατε στην Αμαλιάδα τι έγινε. Δηλαδή τι πρέπει; Να ερχόμαστε στο σχολείο με μαχαίρια και κατσαβίδια; Θα του κάνω μήνυση» λέει ο πατέρας.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ