Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020
x

ΝΕΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ-1 ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα κατά της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Νέες επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησε τα ξημερώματα του Σαββάτου η ισραηλινή πολεμική αεροπορία, ως απάντηση στις επιθέσεις με ρουκέτες των Παλαιστινίων, πλήττοντας δεκάδες στόχους.

Ως αποτέλεσμα, ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα κατά της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Επιπλέον, τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν από τους βομβαρδισμούς ενώ ο ήχος από τις εκρήξεις έγινε αισθητός σε όλην την επικράτεια της Λωρίδας της Γάζας.

Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως έπληξε «τρομοκρατικούς στόχους». Οι αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν ως αντίποινα στις ρίψεις τουλάχιστον δέκα ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας, για δεύτερη συνεχόμενη νύκτα. Οι οκτώ από αυτές αναχαιτίσθηκαν από το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας «Σιδηρούς Θόλος».

Οι ρουκέτες έπεσαν στον τομέα της πόλης Σντερότ, που βρίσκεται κοντά στη Γάζα, με μία από αυτές να πλήττει μία κατοικία χωρίς να προκαλέσει όμως ζημιές, ή θύματα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ