Σάββατο 15 Μαΐου 2021
x

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ»

Η νέα σειρά προϊόντων «ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω» αποτελείται από τρία παιδικά ροφήματα γάλακτος, αγελαδινό, κατσικίσιο και χωρίς λακτόζη.

νέα σειρά προϊόντων παιδικής διατροφής ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω, για παιδιά από τον 12ο μήνα, δημιούργησε η εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ, που κατέχει εμπειρία μεγαλύτερη του μισού αιώνα στην παραγωγή αγνού ελληνικού γάλακτος υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Η νέα σειρά ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω αποτελείται από τρία παιδικά ροφήματα γάλακτος, αγελαδινό, κατσικίσιο και χωρίς λακτόζη, για να προσφέρει στις σημερινές μητέρες μια πληθώρα διατροφικών επιλογών, που θα συμβάλουν, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στη σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής. Το ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω χωρίς λακτόζη, σημειώνει η εταιρεία, αποτελεί μια καινοτόμα επιλογή, κατάλληλη για παιδιά με μόνιμη ή προσωρινή δυσανεξία στη λακτόζη.

Τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω παράγονται στην Ελλάδα από 100% ελληνικό γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ και είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, έχουν υπέροχη φυσική γεύση και δεν περιέχουν ζάχαρη ή γλυκαντικές ουσίες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ