Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
x

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΩΖΟΥΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ (VID)

Ένας από τους τέσσερις σωτήρες του όρμησε με αυτοθυσία και με τον φακό που έφερε πάνω του έκανε σήμα στον οδηγό του συρμού να κόψει ταχύτητα.

Τέσσερις άνδρες αναδείχθηκαν σε ήρωες της ημέρας όταν έσπευσαν να σώσουν έναν συμπολίτη τους στο μετρό στον σταθμό του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, όταν κάποιος τον έσπρωξε και αυτός έπεσε στις ράγες του συρμού.

Ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων όταν ο 55χρονος στεκόταν στην άκρη της πλατφόρμας και έπεσε στις ράγες όταν ένας άλλος άνδρας τον έσπρωξε.

Ένας από τους τέσσερις σωτήρες του όρμησε με αυτοθυσία και με τον φακό που έφερε πάνω του έκανε σήμα στον οδηγό του συρμού να κόψει ταχύτητα, ενώ άλλοι τρεις άνδρες κατέβηκαν στις ράγες και ανέβασαν στην πλατφόρμα το θύμα.

Η δραματική διάσωση καταγράφεται σε βίντεο κινητού που μετέδωσε το CBS.

Στο μεταξύ, η αστυνομία αργότερα συνέλαβε τον 54χρονο Χοσέ Γκονζάλες για απερίσκεπτη απειλή και απρόκλητη επίθεση. Ο Γκονζάλες έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για μικροκλοπές και κατοχή ελεγχόμενων ουσιών. Η πιο πρόσφατη σύλληψή του ήταν στις 20 Δεκεμβρίου όταν κατηγορήθηκε ότι έκλεψε προϊόντα αξίας 170 δολαρίων από φαρμακείο στην Μπρόντγουεϊ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ