Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΝΕΑ ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η εταιρεία που έχει εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτης της ρετσίνας παγκοσμίως συμμετέχει για πρώτη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων».

Νέα συνεργασία ανακοίνωσε ο Άρης καθώς η εταιρεία Μαλαματίνα μπαίνει για πρώτη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της Συνεργασίας με την εταιρεία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Εταιρικό Προφίλ

Ρετσίνα και Μαλαματίνα. Δύο έννοιες ταυτόσημες.

Από το 1895 που ανοίγει το πρώτο οινοποιείο, η εταιρεία Μαλαματίνα αναζητάει σε όλη την Ελλάδα τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών και εφαρμόζει τις πιο καινοτόμες μεθόδους σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και εμφιάλωσης.

Το 1957 η Μαλαματίνα ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που, εμφιάλωσε τη ρετσίνα. Σήμερα, το εμφιαλωτήριο βρίσκεται στο Καλοχώρι, το παραγωγικό κέντρο της εταιρείας στη Βοιωτία, ενώ τα εκσυγχρονισμένα οινοποιεία σε Φάρο, Ριτσώνα και Ασωπία.

Εξάγοντας σε 37 χώρες σε Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά κι Αυστραλία, η εταιρεία Μαλαματίνα έχει εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτης της ρετσίνας παγκοσμίως».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ