Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
x

ΝΕΑ BRAND AMBASSADOR ΤΗΣ PORSCHE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Η Porsche Hellas και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια προγραμματίζουν από κοινού για το άμεσο μέλλον μια σειρά από πρωτοβουλίες και ενέργειες

Τη Μαρία Σάκκαρη υποδέχονται στην οικογένεια της Porsche με χαρά και υπερηφάνεια η Μοτοδυναμική ΑΕΕ και η Porsche Hellas.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, είναι η νέα brand ambassador για την Porsche στην Ελλάδα, καθώς στο πρόσωπο της Μαρίας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους με σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το ήθος μιας  αθλήτριας παγκόσμιας κλάσης, που αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά.

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε ότι αποτελεί προνόμιο η συνεργασία της με την Porsche Hellas, καθώς η Porsche είναι πάντοτε για αυτή το dream car και είναι ευτυχής που θα συνδέσει το όνομα της με τη μάρκα.  

 

«Ευχαριστώ το team της Porsche Hellas που πίστεψε και έκανε πραγματικότητα αυτή τη συνεργασία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Porsche Hellas και η Μαρία προγραμματίζουν από κοινού για το άμεσο μέλλον μια σειρά από πρωτοβουλίες και ενέργειες, ενώ η εταιρεία εύχεται ολόψυχα στην πρέσβειρά της, πολλές επιτυχίες στη συνεχή της προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ