Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020
x

ΝΔ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη υπάρχουν σταθμοί, όπως στο Ωραιόκαστρο και την Ασπροβάλτα, που έχουν κατασκευαστεί, αλλά δεν έχουν λειτουργήσει.

Για κατασκευή πλευρικών διοδίων στους κόμβους της Γαληψού, της Ελευθερούπολης - Εξοχής και της Νέας Καρβάλης εγκαλεί την κυβέρνηση ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο ίδιος τονίζει πως «οι τελευταίες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι, δυστυχώς, ενδεικτικές της υποκρισίας, της αλαζονείας και της προσπάθειας εξαπάτησης των πολιτών που χαρακτηρίζει αυτή την κυβέρνηση εδώ και τέσσερα χρόνια» επισημαίνοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση, παραμονή των εκλογών, για την κατασκευή 2 μετωπικών και 43 πλευρικών σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη υπάρχουν σταθμοί, όπως στο Ωραιόκαστρο και την Ασπροβάλτα, που έχουν κατασκευαστεί, αλλά δεν έχουν λειτουργήσει, ενώ στην περιοχή της Καβάλας, με τη διαδικασία του επείγοντος, κατασκευάζονται οι πλευρικοί σταθμοί της Νέας Καρβάλης, της Ελευθερούπολης - Εξοχής και της Γαληψού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ