Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
x

ΝΔ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ

Με νέα ερώτηση ο τομεάρχης της ΝΔ ζητά από την υπουργό «να σταματήσει να συγκαλύπτει τους συναδέλφους της στην Κυβέρνηση».

Βέλη κατά της υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Όλγας Γεροβασίλη, εκτόξευσε ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή τον τρόπο επιλογής γραμματέων στα υπουργεία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργαντάς ανέφερε ότι η κ. Γεροβασίλη έχει επανειλημμένως αρνηθεί να απαντήσει στα ερωτήματα της Ν.Δ. αναφορικά «με τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τις προκηρύξεις γραμματέων στα Υπουργεία».

«Μεθοδεύσεις οι οποίες οδήγησαν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ζητήσει την επαναπροκήρυξη 22 θέσεων λόγω της διαβλητής διαδικασίας που ακολουθήθηκε», πρόσθεσε.

Επιπλέον ο τομεάρχης της Ν.Δ. επεσήμανε ότι «μεταξύ άλλων, η κ. Γεροβασίλη αρνείται -παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας- να μας πει ποιοι είναι οι 4 Υπουργοί που παρανόμως ζήτησαν και έλαβαν τους φακέλους των υποψηφίων από το ΑΣΕΠ».

«Για αυτό και επανερχόμαστε με νέα επίκαιρη ερώτηση ζητώντας από την Υπουργό να σταματήσει να συγκαλύπτει τους συναδέλφους της στην Κυβέρνηση», κατέληξε ο κ. Γεωργαντάς.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ